https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2019/01/nike-air-max-dia-AR7410-001-1.jpg

Een gloednieuw silhouet met een interessante combinatie van gestroomlijnde en omvangrijke constructie, Nike's alleen dames Kopen Nike Air Max Dia is van plan in december zijn inaugurele uitgave te zien. Met een doorzichtig TPE-bovenwerk met bordeauxrode, perzikkleurige en lichtblauwe accenten lijkt de bovenste helft van de Dia rechtstreeks uit een performance-hardloopschoen te kunnen worden genomen, zoals de Zoom Fly SP - maar op de onderste helft is het helemaal anders. Een extra dikke middenzool zorgt voor een look die helemaal in levensstijl is, en de Air Max-eenheid van de hak is ingepakt in een grote plastic schaal, waardoor de toch al aanzienlijke versiering onder de grond nog groter lijkt dan ze al is.

Hoewel ingenieur M. Frank Rudy oorspronkelijk Nike's Air Max-technologie heeft ontworpen met het oog op prestaties, is de demping in de afgelopen decennia als favoriet voor vrijetijdskleding aangenomen. Nadat de Air Max 270 golven maakte met zijn grote hak Max-eenheid toen hij eerder dit jaar voor het eerst werd uitgebracht, is er nu een ander groot gebobbeld silhouet opgedoken: de alleen dames Kopen Nike Air Max Dia. Op basis van een doorzichtig TPE-bovenwerk, zoals je dat normaal op een React Element 87 of Zoom Fly SP zou zien, heeft de Dia ook een gigantische hiel Air Max-eenheid en een dikke witte tussenzool die bijna dezelfde platformstijl heeft. Aangekomen in een heldere combinatie van rood en bordeaux en een sportief ijsblauw met bordeauxrode en gele accenten, bieden deze maximale Max voor de eerlijkere seks zeker een unieke esthetiek, en zullen ze zeker hun hoofden worden met hun supergrote versieringen.

Het silhouet van Kopen Nike Air Max Dia, dat pas in december voor de eerste keer werd uitgebracht, geeft vrouwelijke sneakerheads een intrigerende schoenoptie die in veel populaire Swoosh-trends past. De DIA combineert een ietwat dikke vorm met een gestroomlijnd bovenwerk en roept een geliefd halfdoorschijnend TPE-materiaal op vanwege zijn bovenste en ook nog grotere luchtbel op zijn hiel. De volgende stap naar de DIA is een Laser Fuchsia-kleurenschema dat ook zwarte vlekken en een iriserende gloed in meerdere kleuren biedt die lijkt op andere iteraties op modellen zoals de Air Max 95, Air Max 270 en de Air Max Deluxe.
http://www.vvvfabricnl.com/

Posted on 04-24-2019 21:54:31

|

Reply

RSS Feed